In het nieuws

RTL Nieuws

trainingen gedrag communicatie Bureau Beyond rtlnieuws

‘Leren werken met gevoel’

 

17 september 2016 – RTL Nieuws besteedde zaterdag verdiende aandacht aan onze cursus Communicatie en Gedrag in het aardbevingsgebied. We hebben inmiddels ruim 5.000 bouwvakkers, managers en directeuren getraind die in contact staan met de gedupeerden.

Deze mooie bijdrage van RTL Nieuws toont aan dat we goed bezig zijn en dat de ‘gevoelscursus’ zijn vruchten afwerpt bij de bewoners. En daar doen we het immers voor!

Bekijk het filmpje.

RTV Noord - 'Emotiecursus voor schadeherstellers...'

25 februari 2015 – Zo’n tweehonderd vaklieden uit de bouwbranche zijn deze week begonnen met  de training ‘Communicatie en gedrag in aardbevingsgebieden.

De deelnemers aan de cursus leren hoe ze moeten omgaan met emoties van de inwoners van het aardbevingsgebied. Die krijgen vaak te maken met overlast die gepaard gaat met herstelwerkzaamheden aan hun huizen.

Duizend cursisten
De verwachting is dat in totaal zo’n duizend mensen de training gaan volgen. De cursus is een initiatief van EPI-kenniscentrum. Dit is het samenwerkingsverband van de Rijksuniversiteit Groningen, de Hanzehogeschool en het Alfa-college.

De samenwerking heeft als doel de kennis op het gebied van aardbevingsbestendig bouwen te bundelen, te vergroten en over te dragen.

Door: RTV Noord

BNR Radio

Johannes werd 3 maart 2015 geïnterviewd door BNR Radio waar hij sprak over het waarom van de training Communicatie en gedrag in het aardbevingsgebied.

Klik op de link om het interview te beluisteren.

Kanaalstreek

‘Solliciteren is voor veel mensen geen alledaagse bezigheid en een moeizaam proces waarin je jezelf moet blijven en datgene wat van belang is naar voren moet brengen in een gesprek’.

Lees hier het hele artikel in de Kanaalstreek (30 juli 2014).


© 2016 by Annet Noor

Waarom Beyond | Gratis | Trainingen | In het nieuws | Contact