Trainingen

Communicatie & Gedrag

Bureau Beyond is in maart 2015 gestart met een grootschalige communicatie training voor werklui in het aardbevingsgebied in Groningen. Dit is een gerichte training voor bouwvakkers, managers, directieleden en zzp-ers die direct in contact staan met de gedupeerden. In april 2016 hebben meer dan 4500 medewerkers deze training succesvol afgerond. De training leert de studenten tactvol met gevoelens om te gaan en inzicht te verkrijgen in het eigen functioneren.

Assertiviteitstraining

Het lijkt een toverwoord: assertiviteit. Men denkt dat als je assertief bent alle deuren opengaan. Dat is niet per definitie het geval. Je kunt wel  leren hoe je assertiever kunt zijn en op een effectieve manier. Assertiviteit heeft voornamelijk te maken met respect voor elkaars mening. Daarvoor moet je van jouw kant wel weten wat je mening is en die durven uiten. Dit zijn maar een paar onderdelen die tijdens deze training aan bod komen. Leer hoe je zelfverzekerder overkomt!

Netwerktraining

Netwerken is een ander woord voor praten met de juiste mensen die jou dichter bij je doel kunnen brengen. Dat doel, bijvoorbeeld een leuke baan vinden, om meer klanten te werven of je omzet te verhogen, heb je grotendeels zelf in de hand. Netwerken vergt discipline. Het volgen van deze netwerktraining leert je je doelen beter te formuleren en om je netwerk op een goede manier aan te spreken. Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend een afspraak.


© 2016 by Annet Noor

Waarom Beyond | Gratis | Trainingen | In het nieuws | Contact